Techniek

HomeTechniek

Hoogwaardig Duurzaam Design

De OfficeCube is gebouwd onder een gepatenteerd kubus-design en heeft een volledige houtbouw-constructie. Het frame met kenmerkende afgeronde hoeken is gemaakt van tropisch hardhout. Het binnenwerk is gemaakt van FSC-gecertificeerd zachthout. De gevelbekleding is van Platowood Vuren. Platowood is een hoogwaardig en duurzaam houtproduct met een zeer lange levensduur van 50 jaar en is afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen in Noord-Europa. Het hout is geplatoniseerd, ook welhydro-thermische modificatie genaamd, waardoor het hout in een hoogwaardig en duurzaam houtproduct met goede vormvastheid verandert. De witgele natuurlijke kleur van vurenhout wordt tijdens het platoniseren ingeruild voor een warme bruine kleur. Kenmerkend voor vurenhout is de aanwezigheid van noesten, harszakken en andere kleine tekeningen op het hout. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat Platowood Vureneen levendige en natuurlijke uitstraling heeft.

Onze OfficeCubes worden gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen. Materialen met dezelfde kwaliteitseisen als in de woningbouw. Mede hierdoor garanderen wij een levensduur van wel 50 jaar. Na de levensduur is 95% van de gebruikte materialen her te gebruiken.

Een OfficeCube is volledige gebouwd van hout

Isolatie

De buitenwanden zijn geïsoleerd met houtvezel. Tussen de gevelbekleding en de isolatie is de Cube voorzien van gespecialiseerd SIGA-doek voor een waterdicht en damp open systeem. Dat betekent dat er geen vocht naar binnen kan, maar dat de Cube wel ademt. Aan de binnenzijde zijn de wanden voorzien van MDF-wandpanelen in de kleur wit.
Alle Cubes onderscheiden zich door het gebruik van grote ramen en deuren. Wij houden namelijk van licht en willen met onze Cubes het ultieme gevoel van vrijheid creeren. De isolatiewaarden uitgedrukt in RC-waarde zijn als volgt: ramen 2.2, deuren 2.5, overige buitenmeuren 5.1, vloer 5.7 en het dak 5.3.

Goede isolatie zorgt voor 50 jaar levensduur

OfficeCube-Wandisolatie

Dakbedekking, Plafond & Vloer

De dakbedekking bestaat uit EPDM-Folie, houtvezel en PIR-isolatie. Het plafond is voorzien van Agnes plafondpanelen. De vloer in de OfficeCube is voorzien van duurzaam en geluiddempend laminaat.

Ramen, Deuren & Hang- en sluitwerk

De vaste ramen en het glas in de deuren zijn voorzien van HR++ veiligheidsglas. De kozijnen zijn van hardhout gelakt in RAL 7016. De deuren zijn voorzien van sloten met het KOMO- en politie keurmerk.

Hardhouten kozijnen van premium kwaliteit

Fundering

De OfficeCube heeft geen betonnen fundering nodig. Door zijn innovatieve technisch constructie is de Cube zelfdragend. Het is echter wel van groot belang dat de Cube waterpas geplaatst wordt op een vast solide ondergrond ter hoogte van het maaiveld. Een vaste solide ondergrond is bijvoorbeeld een (terras)tegelvloer, korrelmix of een schroeffundering.

Elektra

De OfficeCube heeft aan de buitenzijde een 220V elektra-aansluitpunt. Met deze aansluiting wordt de gehele Cube integraal van elektriciteit voorzien. Aan de binnenzijde heeft de Cube zes contactdozen. Vier wandcontactdozen in de achterzijde en twee in de vloer.

Design Heater

Alle OfficeCubes zijn standaard voorzien van een luxe desigpaneelverwarming (Mill NE600WIFI), voor directe warmte in koude dagen. De Mill NE600WIFI heeft een vermogen van 600 Watt, is 100% stil en heeft een elektronische thermostaat. De paneelverwarming is te bedienen met de gratis Millheat App.

Airconditioning

Voor de airconditioning gebruiken wij een geavanceerd systeem (type Gree, Shark), dat ook in kampeerauto's wordt gebruikt. Op die manier creëren we een perfect binnenklimaat. De binnenunit is zeer slank en elegant en neemt nauwelijks ruimte in. Verwarming en koeling zijn mogelijk met de airconditioner. De Gree Shark heeft een koelvermorgen van 2.6 Kw en een verwarmvermogen van 2.2 Kw

Glass & Natural Light

Uniek aan de OfficeCube zijn de grote ramen en daarmee de hoeveelheid licht dat in de ruimte aanwezig is. Iedere OfficeCube heeft meer dan 8 vierkante meter dubbel geïsoleerde ramen waardoor het echte gevoel van buiten in vrijheid werken wordt gecreëerd. Buiten werken in veel gezond daglicht en een optimaal binnenklimaat, gecombineerd tot de meest inspirerende werkplek

color
https://officecube.nl/wp-content/themes/hazel/
https://officecube.nl/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/officecubenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off