OVER ONS

HomeOVER ONS
WE ARE FOODPOTS

Ondernemen met passie

Vanwege een persoonlijk ongeval is Lucien in aanraking gekomen met functionele voeding en de nasleep van chronische rugklachten. Een persoonlijke drive en intrinsieke motivatie om van zijn beperking een ‘hobby’ te maken en de klachten te lijf te gaan met gezonde voeding is het resultaat en de start van dit bedrijf.

Na jarenlange bezoeken aan diverse artsen en deskundigen besloot Lucien om goede voeding te maken in het kader van je bent wat je eet. Vanaf nu ‘je voelt je zoals je eet’. Met alle kennis en kunde gebundeld van jarenlange deelname aan multidisciplinaire pijn- en voedingsteams is Foodpots het resultaat. Wij maken alleen voeding waar je je goed bij voelt.

Team

Voor onze medewerkers willen we een plek zijn waar plezier, ondernemerschap, vrijheid, flexibiliteit en ambitie samenkomen. Wij geloven erin wanneer we mensen een duidelijk hoger doel geven (purpose-gestuurde autonomie) en de vrijheid om mee te ondernemen, dat we het beste in mensen naar boven halen. Met meer betrokkenheid en inzet, waardoor wij excelleren in alles wat we doen. Hierdoor ontstaat tevens een klantgerichte cultuur. Klanten zien en merken dit.

Family First

Wij ontwikkelen alleen voeding die wij onze kinderen onbeperkt durven te geven

Work hard, play hard

Goede ideeën ontstaan vanzelf als je tijd neemt om te ontspannen.

Kennis is macht

Met onze jarenlange ervaring in food & retail streven wij ernaar om van ieder product een succes te maken.

Samenwerken

We focussen ons op de dingen waar we goed in zijn. Voor andere zaken werken we graag samen met specialisten.

Innovatie

Dingen slimmer doen.  Betere, mooiere en gezondere producten maken is onze dagelijkse drive.

Duurzaam

Duurzaam ondernemer is bij ons geen buzz word. Wij willen de wereld een stukje beter achter laten dan hoe we hem aantroffen.
color
https://officecube.nl/wp-content/themes/hazel/
https://officecube.nl/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off