Partners

HomePartners

Onze samenwerkingspartners

Samenwerken, dat nemen we letterlijk. Bij OfficeCube werken we intensief samen met select aantal partners omdat wij krachten willen bundelen. Deze partners zijn meer dan slechts toeleveranciers. Zij zijn strategische partners die met hun expertise en hoogwaardige dienstverlening waarde bijdragen aan de oplossingen voor onze klanten.

Production & Design Partner: Cube-Homes B.V.
In onze fabriek in Swalmen worden volgens het Cube-Homes-principe prachtige houten designwoningen gebouwd volgens het gepatenteerde unieke ontwerp met de bekende rondingen, zelfdragende constructie en zeer hoge duurzaamheidsstandaarden. Deze jarenlange ervaring gebruiken we nu voor de bouw van onze mini-designkantoren.
Onze gedeelde liefde voor luxe design, hoge kwaliteit houtbouw, lange levensduur en optimale vrijheid voor de gebruiker om te kunnen wonen en werken hebben we samengebracht in een OfficeCube.
IT- & Infrastructuur Partner: Systemec B.V.
Systemec is een full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec biedt sinds 1997 geavanceerde oplossingen voor internettoegang, beveiligde verbindingen en aanverwante maatwerk oplossingen. Oplossingen voor de klein tot groot zakelijke markt, waarin nu ook een OfficeCube (Box-As-A-Service) wordt opgenomen. Hierbij staan betrokkenheid, maatwerk, hoge betrouwbaarheid en een zeer hoge servicegraad voorop. Internet, beveiliging & dataopslag vraagstukken worden nu gezamenlijk opgepakt.
Vraagstukken, welke we graag aangaan en bespreken in combinatie met een OfficeCube:
•  Thuiswerkers van bedrijven en instellingen, met dezelfde kwaliteit IT-dienstverlening;
•  Uitbreiding of IT-inrichting van deze (tijdelijke) bedrijfsruimte.
Leasing Partner: Fleximo B.V.
Fleximo adviseert MKB-bedrijven op het gebied van mobiliteit en het nieuwe werken. Met hun jarenlange ervaring om klanten optimaal te voorzien van oplossingen op het gebied van auto leasing zijn zij onze partner geworden bij het omdenken naar het nieuwe werken. Volgens eigenaar Thijs Truien: “het is logisch dat je medewerkers een lease auto krijgen als vervoermiddel, echter tijden veranderen. Mogelijkheden voor werkgevers om personeel ver van hun hoofdlocatie te werven worden groter. Waarom geef je als werkgever niet een kantoor aan je medewerker op afstand? In plaats van, of in combinatie met een leaseauto?”
color
https://officecube.nl/wp-content/themes/hazel/
https://officecube.nl/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off