Mijn naam is Thomas Miller
Ik ben een zeer gemotiveerd energiek persoon die adembenemende verhalen probeert te maken van alles wat ik doe. Een generatie-Z mens. Grote genegenheid voor Nederland, maar ik zal altijd van Canada houden. Maple Leafs Fan voor altijd. Ben mijn werkcarrière begonnen bij OfficeCube. De geur van het hout dat we gebruiken doet me denken aan de schuur van mijn opa in het bos.
Ik schrijf af en toe blogs, nieuws en leuke dingen die wij meemaken bij OfficeCube. Over onze prefab tuinkantoren, over duurzaamheid in het algemeen, of onze maatwerk tuinkantoren, maar ook over mobiele kantoorunits en home offices inclusief sanitair voor de zakelijke markt. En de kers op de taart is dat wij de officiële Max Verstappen Store hebben mogen bouwen die nu op het Formule-1 circuit in Zandvoort staat.
Gekke vragen bestaan niet. Kom maar op. Ik help u graag! info@officecube.nl

Deze foto is zeer speciaal voor mij. Het symboliseert de plek waar ik naartoe verhuisd ben met mijn moeder met uitzicht op de kerk in Nederland. De flag van mijn moederland gecombineerd met het oranje van Nederland.

Carline Lemmen

Company Owner Cube-Homes

Patrick Lemmen

Company Owner Cube-Homes

Thomas Miller

Marketing & Support

Lucien Bongers

Company Owner

0
0
color
https://officecube.nl/wp-content/themes/hazel/
https://officecube.nl/
#c1c1c1
style2
paged
Loading posts...
/data/sites/web/officecubenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off