Diensten

HomeDiensten

RECEPTUUR ONTWIKKELING

Wij ontwikkelen zelf recepturen voor functionele voeding. Wij zijn groot fan van werken met haver (complexe koolhydraten) en proteïne (bouwstenen), zowel dierlijk als veganistich.

VERPAKKING ONTWIKKELING

Wij lopen voorop waar het gaat om per-portie-verpakkingen. Wij geloven in gebruiksgemak zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van een ‘toffe’ uitstraling.

MARKETING CONCEPTEN

Het creëren van een goed product is een vak. Maar het tot een commercieel succes maken door het inzetten van de juiste marketing instrumenten en het kiezen van de juiste toon bij de perfecte doelgroep is een kunst.

PRODUCEREN

Het kiezen van de juiste ingrediënten in een ideale samenstelling, een harmonie tussen gezond en lekker. Dat is onze uitdaging. Daarna start de productie van innovatieve toekomstbestendige producten.

PRIVATE LABEL

We begrijpen dat u uw klanten graag bedient in een eigen look en feel. Uw eigen private label. Dit is waar wij het voor doen. Uw klanten blij maken met ons product in uw jasje.

AFVULLEN

Wij vullen onze producten met liefde en passie in onze 500cc food pots. Foodpots zijn handige duurzame wegwerpbekers. Daarnaast werken wij samen met een select aantal experts voor het verwerken van andere vernieuwende toepassingen waar zij beter in zijn dan wij.
color
https://officecube.nl/wp-content/themes/hazel/
https://officecube.nl/
#91683d
style2
paged
Loading posts...
/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off